top of page
miikka-a-b1nsmZ_d2FI-unsplash.jpg

Koe luonnonkaunis

Saimaa

meidän kohteisamme

Olitpa sitten ostamassa, myymässä, sijoittamassa tai rakentamassa, meillä on ilo auttaa sinua löytämään unelmiesi kiinteistön Saimaan rannalta.

Myynnissä nyt:

TIETOA
YRITYKSESTÄ
juhla-106 (2).jpg

Olemme suomalainen kiinteistöalan perheyritys, jonka tarina sai alkunsa pääkaupunkiseudulta vuonna 2007. Vuotta myöhemmin laajensimme toimintamme Saimaalle, josta on tänä päivänä muodostunut toimintamme keskipiste. Vaikka toiminta keskittyy Saimaan ympärille, palvelemme asiakkaitamme myös muualla Suomessa.

Biportilla olemme erittäin ylpeitä työstämme, sillä luottamuksen ja pitkäaikaisten suhteiden luominen asiakkaidemme kanssa on meille tärkeintä. Vakaumuksellisen intohimon ja omistautumisen avulla navigoimme asiantuntevasti kiinteistömaailmassa tarjoten henkilökohtaista opastusta ja vertaansa vailla olevaa palvelua.

Menestyksesi on meidän menestyksemme, ja olemme täällä tukemassa sinua, olitpa sitten ostamassa, myymässä, vuokramassa tai rakentamassa.

AINUTLAATUISET PALVELUT YKSILÖLLISILLE ASIAKKAILLE

Tarjoamme kattavan valikoiman kiinteistöpalveluja, mukaan lukien asiantuntevaa opastusta kiinteistöjen ostamisessa tai myynnissä, apua vastuullisten vuokralaisten löytämisessä, kiinteistösalkun laajentamisessa ja korkeatasoisia rakennustuloksia.

Huolellinen huomiomme yksityiskohtiin takaa saumattomat kiinteistökaupat ja parhaimman mahdollisen hyödyn asiakkaillemme.

Välitys

Asiantuntevaa apua saumattomiin kiinteistökauppoihin, arvioinnista kaupan sulkuun.

Vuokraus

Löydä vastuullisia vuokralaisia kiinteistöösi, jotta maksimoit tulot ja minimoit tyhjäkäytön. 

Rakennus

Remonteista arkkitehtuurisiin mestariteoksiin. Luotettavat kumppanimme toteuttavat visiosi.

Ota meihin yhteyttä

Älä epäröi ottamaan meihin yhteyttä, sillä tiimimme on valmis auttamaan sinua kaikissa kiinteistöasioissa. Olemme täällä vastaamassa kysymyksiisi, tarjoamassa asiantuntevaa neuvontaa ja ohjaamassa sinua kohti unelmiesi kiinteistöä.

juhla-96.jpg

Tatjana Vellikok

Kiinteistövälitys
+358 40 560 4850

alexander.jpg

Alexander Vellikok

Rakennus
+358 40 019 9965

anton-2.jpg

Anton Vellikok

Valokuvaus
+358 45 271 5191

bottom of page